Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co předcházelo výjezdu na Falco Tribute Band

4. 8. 2013

Co předcházelo výjezdu na Falco Tribute Band

 

Falco Tribute Band vystoupí na srpnovém Sázavafestu! Tahle informace se začala v únoru šířit jako lavina českým Falcoprostorem. A rozhodně to nebyla žádná kachna! Falco Tribute Band vyrazil poprvé se svým vystoupením za hranice Rakouska. K radosti všech českých Falcových fanoušků si vybral Českou republiku a zahrál v rámci 13. ročníku Sázavafestu v zámeckém lesoparku ve Světlé nad Sázavou. Proč si Falco Tribute Band vybral právě naši zemičku? To a ještě více se dočtete v připravovaném rozhovoru, který našemu webu kapela na místě činu exkluzivně poskytla!

 

Josef Falkenflug, zástupce webu FALCO, YOU ARE WONDERFUL!, vyrazil na letošní Sázavafest, aby všem českým Falcovým fanouškům přinesl očité svědectví a nějaký ten bonus navíc. Po domluvě s organizátory festivalu se náš web stal partnerem Sázavafestu a propagoval celou akci na FW. Také jsme si domluvili rozhovor a focení s kapelou, o což podle původního rozpisu usilovali už jen zástupci MTV.

 

Další příjemnou informací pro fanoušky byla skutečnost, že v prodejním stánku festivalu budou k mání zajímavé Falcomateriály. To vše jen několik kroků od MTV Stage, kde měl Falco Tribute Band koncertovat. Informace se stala skutečností, a tak si fanoušci mohli zakoupit Falcovy desky, CD, plakáty, ale třeba také sadu článků o Falcových LIVE vystoupeních! Mezi obzvlášť zajímavé kousky bych zařadil CD singl Dance Mephisto a Titanic, LP album Data de Groove, maďarské vydání LP Wiener Blut, Double Maxi Promo Titanic (7 Mixes), Maxi Collectors Items či třeba anglický minisingl Vienna Calling.

 

Jako zkušený harcovník po Falcoakcích jsem nic nepodcenil a řádně se na výjezd připravil ;-) Tentokrát jsem měl úlohu velice usnadněnou, jelikož jsem vyrazil autem. Kufr a tašky tak pohltily vše potřebné. Fotoaparát, diktafon, zásobu baterek, Falcovizitky, něco na zchlazení horka, Falcotriko FALCO 50 U4 LIVE, FALCO 50 odznak a brýle ve stylu Falca.

 

Do Světlé jsem dojel na první pokus, to znamená, že jsem ani jednou nezabloudil :-) A co se událo po příjezdu do místa konání? To už se dočtete v dalším článku „Festivalové události před příjezdem Falco Tribute Bandu“ ;-)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář