Jdi na obsah Jdi na menu
 


DOUBLE MEETING ISOLDY S FALKENFLUGEM

9. 11. 2010

DOUBLE MEETING ISOLDY S FALKENFLUGEM

 

V sobotu 23.10.2010 si dali drobný Falcosraz Isolda s Falkenflugem. Oproti srazům předešlým přijela Isolda na návštěvu do Falkenflugovy rezidence :-) Příjezd vlakem byl nesnadný, jelikož výluky bujely jako Falcovy kompilace v posledních letech ;-) Nakonec Isolda úspěšně přes všechny strasti dorazila na nádraží a FALCO FAN MEETING mohl začít.

 

Výlet to byl nejen za Falcem a Falkenflugem, ale také za historií Falkenflugova kraje, který toho nabízí nemálo. Po odjezdu z nádraží „Falcotaxíkem“ s „taxikářem“ Falkenflugem jsme ve stylové restauraci probírali, co se týká Falca, zejména jeho videa a RARE nahrávky. Po procházce nádherným parkem jsme se – opět autem – přesunuli do Falkenflugovy rezidence a mohlo začít představování Falkenflugovy Falcosbírky. Všechny desky byly připraveny na dlouhou prezentaci, samozřejmě jsme si i nějaké pustili. Isoldě se nejvíce líbil maxisingl Satellite to Satellite. Musím přiznat, že tyhle mixy jsou hodně povedené! Dostalo se také na Falkenflugovu sbírku plakátů Falca a na četné články o Falcovi z tehdejšího tisku.

 

Po prozkoumání velké části Falcosbírky jsme prohlíželi videa na internetu až do večera. Nakonec jsem pro Isoldu našel také jedno moc pěkné a vzácné DVD, které neměla, a jako sladký bonus výborný perníček s lískooříškovou náplní. Pak už nezbylo nic jiného, než abychom vyrazili na vlak. Oba dárky se trefily do Isoldina vkusu, jak dokazuje nedělní vzkaz, posuďte sami: „Právě jím ten dortíček, je fakt vynikající.“ Dostalo se i na chválu DVD: „Už jsem si pustila to DVD. Je to super!“ Inu, návštěva u Falkenfluga má něco do sebe ;-) Tohle drobné setkání mělo ještě další pokračování, které se odehrálo nedlouho po srazu prvním.

 

Následující sraz v neděli 31.10.2010 byl rovněž plný Falca. Opět stylové místo, opět bohatá diskuze o Falcovi. A nejen o něm. Na řadu přišli opět všichni možní i nemožní Falcofanoušci, Falcova videa apod. Kromě Falca se dostalo také na prezentaci Falkenflugovy sbírky historických mincí.

 

Nic netrvá věčně, ani FALCO FAN MEETINGY. Blížil se závěr, a tak Falkenflug sáhl do svého archivu a představil Isoldě další dvě RARE DVD. Falco je jen jeden a každé DVD je zlaté ;-)

 

Co říci na závěr? Snad jen to, že tyhle dva FALCO FAN MEETINGY byly opět moc fajn a rádi se zase někdy setkáme. Do té doby, třeba i s vámi, na Falcanou ;-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pěkné zážitky

Europa,13. 11. 2010 20:42

Tak to byl opravdu povedený Falco Meeting ;-) To se ani nedivím,že měla Isolda radost :-) Už se těším,až si taky takhle zaFalcujem :D

Re: Pěkné zážitky

Josef Falkenflug,16. 11. 2010 13:57

Nápodobně ;-)