Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dubnový Falcosraz v Praze

9. 6. 2010

Dubnový Falcosraz v Praze

 

 

 

 

Na dubnový Falcosraz jsem vyrazil netradičně v sobotu, protože domluvený pátek mi nakonec nevyšel. Oba jsme ale pohotově nalezli řešení v sobotě a další pražský FALCO FAN MEETING mohl začít. Jak by také ne – opravdoví Falcovi fanoušci se vždy dohodnou ;-) Oproti netradiční sobotě byla ale náplní témata tradiční. Zabíhá se rovněž tradice cestování autobusem. Tolik k tradičním a netradičním okolnostem.

 

 

 

Hlavní náplní sobotního FALCO FAN MEETINGU byla samozřejmě rozprava o Falcovi. Isolda s Falkenflugem ale nezapomněli ani na pravidelnou vzájemnou předávku drobných pozorností. Falkenflug předal Isoldě jedno raritní DVD, které měla slíbené již z lednového srazu. A co dostal Falkenflug? Opravdu velice netradiční dárek. Bylo to CD, ale ne úplně klasické. Bylo z mléčné čokolády, konkrétně z belgické, hmmm ;-) Taková dobrota se přidala k pověstné oříškové čokoládě či k tradičním Mozartkugeln a je vítaným zpestřením každého domácího posezení se sladkostmi.

 

 

 

Obrazek

Čokoládové CD

Falcosraz jsme si opět zpříjemnili drobným občerstvením a opět v jedné červenožluté potvoře :-D Inu, zmrzlina bodla. Povídali jsme si opět o Falcovi, Falcofanoušcích u nás, ale třeba také o novém projektu U4 klubu. Také jsme řešili spoustu Falcových vystoupení a nahrávek a právě na jednu z nich nalezla Isolda při domácím promítání odpověď na svém novém raritním DVD ;-) A co čekalo doma na Falkenfluga? V krátké době po srazu dostal báječný mejlík plný odkazů na Falca a byl zasypán hromadou informací ;-)

 

 

 

Dubnový Falcosraz v Praze se vskutku povedl, ale už nastal čas loučení. Falkenfluga dnes čekal ještě jeden sraz, ale už mimo oblast Falca. S Isoldou jsme se dozvěděli znovu hodně zajímavostí a už nyní se těšíme na další Falcosetkání. Do té doby, třeba i s vámi, na Falcanou ;-)

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář