Jdi na obsah Jdi na menu
 


DVD FALCO FAN MEETING V PRAZE

17. 3. 2009

DVD FALCO FAN MEETING V PRAZE

 

 

 

Jelikož hodně putuju po naší vlasti, tak mě osud zavedl ve čtvrtek opět do Prahy. Ve středu večer mě napadlo, že bychom mohli s Falcofanynkou Isoldou na chvilku přátelsky usednout ke stolu a probrat nejnovější situaci ohledně Falca a předat si již tradiční dárky. Isolda si čas našla a narychlo upečený meeting se uskutečnil. Jak vidno, i den předem se mohou opravdoví Falcovi fanoušci dohodnout na Falcosrazu, ač třeba doba trvání není několikahodinová.

 

 

 

Čtvrteční FALCO FAN MEETING začal procházkou po nádraží, načež jsme na Václaváku usedli k občerstvení. Probírali jsme nejen FALCO FAN MEETING ve Vídni, ale i všechny možné i nemožné fandy u nás či v zahraničí. Diskutovali jsme samozřejmě také o Falcovi a přemýšleli, jak dále postupovat ve vytváření obrazu Falca u nás.

 

 

 

Sice mě rozlítil přístup zdejší Mchajzlbáby, což souviselo i s nezodpovědným pokladním, který mi nedal účet, ale tato epizoda nemohla narušit jinak pohodovou část čtvrtečního odpoledne.

 

 

 

Přistoupili jsme k hlavnímu programu mé pražské návštěvy. Představil jsem Isoldě ULTRA RARE DVD s Falcem v Dominikánské republice, o kterém se díky Youtube v současnosti hodně mluví. Tenhle disk je velkou vzácností a není jednoduché ho sehnat. O to větší je pak radost, když se opravdový Falcofanda dostane k opravdovému Falcomateriálu z říše snů. Videa na tomto DVD jsou ojedinělým přátelským pohledem nejen do Falcova soukromí.

 

 

 

DVD jsem Isoldě předal, z čehož byla velice nadšená. V neděli jsem našel milý vzkaz v NK, kam také o tomto DVD napsala více. Ale ani já jsem nezůstal bez dárku. Dostal jsem balení Mozartových koulí, jak se říká u nás v Čechách. Krabičku si schovávám na nějaký další významný Falcoden, kdy je spořádám.

 

 

 

Čas se naplnil a vydali jsme se na nádraží, odkud mě rychlík zavezl domů. Další příjemný FALCO FAN MEETING máme tedy za sebou a těšíme se na další. Do té doby, třeba i s vámi, na Falcanou ;-)

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář