Jdi na obsah Jdi na menu
 


FALCO FAN MEETING V PRAZE No.2

19. 2. 2009

FALCO FAN MEETNIG V PRAZE No.2

Jelikož mi moje pracovní povinnosti nedovolily, abych se zúčastnil meetingů ve Vídni v únoru, řekl jsem si, proč se nesetkat s někým tady v Česku. Po vzájemné domluvě jsem navštívil naše hlavní město Prahu. (Neboli: Praha už voláJ).

 

Na autobusovém nádraží jsem netrpělivě čekal na Falcofanynku Jitku, pro Falcosvět s přezdívkou „Isolde von Falkenstein“. Dorazila o něco později než já, bylo to naše první setkání. Poznali jsme se na první pohled a společně vyrazili do centra.

 

Navázali jsme na příjemný rozhovor o tom, jakou jsem měl cestu, jaké je dneska hezké počasí, bylo slunečnoJ a jak bude naše setkání probíhat. A protože jsme měli oba dva hlad, tak jsme zavítali na pozdní oběd do jedné čínské restaurace.

 

A protože si přátelé a Falcofanoušci dávají při setkání nějaké ty dárky a vyměňují cenné informace o Falcovi, i já jsem měl pro Isoldu malé překvapení. Z projektů, které jsem uskutečnil v minulém roce 2008 a které byly úspěšné ( a o kterých se jistě dozvíte) dostala dva dárky. Isolda pro mě měla samozřejmě také dárky, a to v podobě novinových článků z různých německých a rakouských novin a časopisů. Vše jsme si pečlivě uložili do tašek a byl čas na oběd, protože jídlo už se na nás smálo z talířeJ.

 

Jídlo bylo dobré a po něm následovala dlouhá rozprava o Falcovi ve všech směrech. Např.: Falco a film o něm – náš názor na něj se zdá být stejný, jedná se o škvár, kde jde jen o prachy, dále jsme si povídali o letošních akcích v únoru, o stránkách FALCO, YOU ARE WONDERFUL – o jejich situaci, co se na nich objeví, jak se chránit před nepřístojnostmi, které se tam neustále od nepoučitelných návštěvníků objevovaly. Na řadu přišly také nejlepší písničky a nejvíce poslouchané písničky nás obou, věnovali jsme se také otázce Falcofóra na lide.cz, kdy jsme oba usoudili, že z tohoto fóra se stalo ne fórum o Falcovi, ale fórum o jiných záležitostech, které se tam často stále probírají, a proto jsem z tohoto fóra odešel již skoro před rokem. Řeč přišla také na český Falcoprostor, který je mdlý a není tak klidný, jako tomu bývalo dříve.                          

 

Mluvili jsme i o Falcovi v zahraničí, o Slovensku, kde máme kontakt na velkého fanouška Smekeho, který se stará o šíření Falca právě tam, o Německu a Rakousku, že tam právě je to pravé fanouškovství, které trvá určitě více než 11 let.

 

A jak čas běžel, tak byla venku tma, a proto jsme si udělali malou večerní procházku Prahou a já jsem se již najednou s Isoldou musel rozloučit.

 

Tento MEETING považuji opět za velmi přínosný, dozvěděl jsem se spoustu nových informací a poznal jsem jednu mladou příjemnou slečnu a zároveň velkou fanynku FALCAJ

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář