Jdi na obsah Jdi na menu
 


Falkenflug zdraví Europu

28. 8. 2011

Falkenflug zdraví Europu

 

Konečně jsem dorazil na dlouho plánovanou návštěvu Falcovy fanynky Europy do západních Čech. Okolnosti tomu nahrávaly, měl jsem cestu doslova za roh, asi jen 20 kilometrů od bydliště fanynky Europy, tak nebyl problém, abych se stavil také u ní. Další český meeting se tak konal v malebném městečku Loket poblíž Karlových Varů.

 

Na místo určení jsem dorazil v době oběda, pořádně se nabaštil v místní pizzerii ;-) a očekával příchod Europy. Trochu se kvůli výletu do terénu zpozdila, poslala výstižnou zprávu, že přijede až ve tři, nejlepší byl ale závěr ;-) „Tak se musíš nějak zabavit“. A zabavil jsem se, aspoň jsem si prohlédnul město ;-) A nejen město. Pak už jsem začal listovat také Falcomateriály, které jsem Europě přivezl ukázat na čumendu :-)

 

Europa nakonec dorazila v 15:15, od radnice jsme se přesunuli do nedaleké cukrárny na nějakou dobrotu. Už si ani nevzpomínám, jakou sladkou potvoru jsem si tam na mlsání koupil, jen si vzpomínám, že Europa ulovila pomerančovou limonádu :-)

 

Nastal čas povídání o všem možném, zejména o Falcovi. Na čumendu jsem donesl české Bravo z 90. let, kde je článek o Falcovi pěkně v češtině. Také jsem představil svou sbírku menších Falcových plakátů a článků o Falcovi. Od Europy jsem dostal místní mutaci MF Dnes s drobnou zmínkou o Falcovi. Tenhle bonus jsem získal díky správným odpovědím v nedávné soutěži na jejím webu Falco Rides Again ;-)

 

Také Europa se dočkala malého dárečku. Vlastně dvou. CD singl Out of the Dark byl hudebním překvapením, odznak s Falcem překvapením ozdobným. Údajně své místo našel na tašce, jestli tam ale je ještě teď, to se musíte Europy zeptat sami ;-) Ale na webu FRA to pořád uvádí :-)

 

Nezapomněli jsme probrat ani letos asi to nejdůležitější. Velký sraz českých Falcových fanoušků, který byl naplánován na sobotu 30. července u příležitosti 20. výročí Falcova koncertu v Praze ze 3. srpna 1991. Už v těchto chvílích jsme byli na tenhle MEGA FALCO FAN MEETING oba pořádně natěšeni ;-)

 

Asi dvouhodinový sraz se pomalu chýlil ke konci. V 17:15 mi už jel poslední autobus do Prahy. Na závěr jsme se pokusili o společné foto a vyrazili na autobus. Příjemné povídání uteklo rychle, Europa se odebrala domů a já čekal na příjezd autobusu z Aše. Ten nakonec s maličkým zpožděním dorazil, musel jsem ale přeběhnout na druhou stranu autobusáku, protože odjížděl odjinud, než měl vyvěšený jízdní řád.. Naštěstí mi neujel a mohl jsem se tímhle posledním spojem vydat přes Prahu domů.

 

Už teď se těším na další sraz, třeba zase na jiném konci republiky. Do té doby, třeba i s vámi, na Falcanou ;-)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Danke schön

Josef Falkenflug,31. 8. 2011 21:30

Za pochvalu děkuji a napadá mě, že příště už vlastně bylo, ne? FALCO 20 na konci července. A to jsi dorazila včas ;-) Čest Karlovarského kraje na poli Falca u nás je zachráněna :-)

:-)

Europa,31. 8. 2011 17:04

Chválím za zpracování :-) Sehr gut. Příště se nesmím zpozdit abych si nekazila vizitku :-D