Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mirek a Falkenflug v Praze

24. 7. 2009

Mirek a Falkenflug v Praze

 

 

            S Mirkem se ještě dlouho neznáme, ale v této krátké době jsme si vyměnili ohledně Falca několik mejlů, načež jsme usoudili, že by nebylo špatné, kdybychom se setkali osobně. Z mejlů bylo patrné, že se Mirek chystá v nejbližší době na první návštěvu Falcovy Vídně, kam se vypraví se svou přítelkyní, která s ním vyrazila i na tento Falcosraz do Prahy.

 

 

            Na setkání jsem se vydal tradičně ve Falcotriku FALCO 50 @ U4 LIVE, v tom jsem těžko přehlédnutelný ;-) Sraz před Baťou dopadl dobře, na tamních lavičkách ani nikdo jiný neseděl, čili jsem byl ihned identifikován ;-) Jelikož jsem vlakem dorazil akorát po poledni, odebrali jsme se po krátkém představení posedět do patra s restauracemi, kde jsem si dal oběd, připili jsme si na Falca a začalo naše rozprávění o něm, o Vídni apod.

 

 

            Dostalo se na Falcogasse, Falcostiege, Zentralfriedhof, obchody s CD i na turisticky zajímavá místa ve Vídni. Řeč přišla také na obvykle diskutovaný film o Falcovi, ale třeba netradičně také na údajný Falcův dopis z Kuby (pro mě spíš nedůstojná reklama na muzikál FMA z německé strany). Když už jsme byli u tématu FMA, pustil jsem Mirkovi z mobilu upoutávku na FMA z vídeňského rádia, která se mu zalíbila a hned jsem mu ji poslal přes bluetooth. Od Falca jsme se dostali také k jiným oblastem našeho zájmu, ale nakonec jsme skončili samozřejmě u Falca ;-)

 

 

            Když docházely nápady a nemohli jsme si vzpomenout, co bychom mohli ještě prodiskutovat, pomohly nám papírky s poznámkami, které jsme si oba nezávisle na sobě dopředu připravili :-D

 

 

            Začali jsme také plánovat bližší i vzdálenější budoucnost. Chystáme se zorganizovat únorový výlet do Vídně na nějakou z tradičních Falcoakcí či další setkání Falcových fandů v České republice.

 

 

            Čas se pomalu naplnil a nastal čas loučení. A tak zbývá už jen popřát, aby se Mirkovi s přítelkyní při jejich několikadenním putování po Vídni líbilo a přivezli si odsud vytouženou knihu Falco war mein Vater či nějaká CD do Falcosbírky.

 

 

            Co říci na závěr? Snad jen to, že tento sraz v českém Falcoprostoru se vydařil a jsme rádi, že jsme se mohli setkat osobně a rádi se v souvislosti s Falcem opět někdy shledáme. V trendu osobních setkání hodláme pokračovat i nadále, protože je to nejlepší forma kontaktu mezi Falcovými fanoušky. Do té doby, třeba i s vámi, na Falcanou ;-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář