Jdi na obsah Jdi na menu
 


Povánoční Falcoparty 2010 u Falkenfluga

31. 1. 2011

Povánoční Falcoparty 2010 u Falkenfluga

 

Období Vánoc je obecně dobou klidu a pohody. Také na poli Falca u nás na FW ;-) Během listopadu a prosince se mezi českými Falcovými fanoušky prostřednictvím KPZF objevila pozvánka na povánoční Falcoparty u Falkenfluga:

 

 

KPZF feat. FW pořádají povánoční Falcoparty!

 

Místo konání: Falkenflugova rezidence

 

Termín konání: pondělí 27.12.2010 (90 %)

 

Náhradní termín: úterý 28.12.2010 (10 %)

 

Účast již přislíbili: Isolda, Helden, Falkenflug

 

Program: Zhodnocení dalšího roku na poli Falca u nás, drbání o Falcovi a fanoušcích, utužení společných vazeb, představení novinek z předvánočních výprav: Norimberk (Helden) a Wien (Isolda, Falkenflug), Falcova hudba v pozadí atd.

 

Další informace a podrobnosti k akci na osobních mejlech.

 

 

Jak všichni postupně slíbili, tak se také stalo. Falkenflug vyzvednul Isoldu na nádraží a po chutném obědě jsme se přesunuli ke mně domů, tedy do Falkenflugovy rezidence ;-) Isolda se těšila na svou oblíbenou remixovou verzi Satellite to Satellite, tak mi nezbylo nic jiného, než abych ten krásný maxisingl na gramofonu pustil. Vskutku nádhera. Mezitím jsem uvařil čaj a začali jsme mlsat. Ve 14 hodin jsem už viděl, jak Helden obratně parkuje. Poslední člen našeho dnešního sezení i přes sněhovou kalamitu v pořádku dorazil a FALCO FAN MEETING mohl začít naplno ;-)

 

Ještě než stihnul Helden vystoupat do Falkenflugova království, pomohl jsem mu s jedním břemenem. Helden přivezl potřebnosti pro tzv. Projekt „H“, který chci v následujících dnech po FALCO FAN MEETINGU realizovat. Projekt podléhá zatím utajení ;-) a jeho výstupy budou v roce 2011 příjemným překvapením pro všechny milovníky Falca :-)

 

Pustili jsme se do vyprávění o předvánočních výletech za Falcem. Helden nás seznámil s cestou a pobytem v Nürnbergu a my mu na oplátku pověděli něco o předvánoční Vídni. Helden byl zvědavý zejména na nové kousky v mé Falcosbírce, a tak jsme se probírali dlouhé minuty novými přírůstky ;-) Heldenovi se velice líbila knížka Lyrics complete, ve které dlouhou dobu listoval a pročítal Falcovy texty, zatímco jsme s Isoldou drbali.

 

Během celého srazu jsme postupně mlsali cukroví a popíjeli čaj – a jak jinak než ze stylových hrnků! Isolda měla modrý hrneček s Wiener Rathaus, Helden s různými vídeňskými stavbami: zámek Belvedere, Stephansdom či slavné Riesenrad. Abych se trochu lišil, vzal jsem si bílý hrnek se zámkem Schönbrunn. Nechtěl jsem se ale lišit tolik, tak jsem zůstal také u vídeňské stavby, čili můj hrnek s Falcem zůstal tentokrát prázdný. A co ještě hrnečků zbylo volných! Příště se nás musí sejít více, aby nebylo některým vídeňským hrnečkům smutno ;-)

 

V 15:11 jsem se přes SMS spojil s další Falcovou fanynkou, Naked Europou. Byli jsme dohodnuti, že si něco sdělíme alespoň touhle cestou, když se Europa nemůže zúčastnit osobně: „Povánoční Falcoparty u Falkenfluga zdraví Naked Europu! Právě si ukazujeme úlovky ze zahraničních výprav :-) …“ Europa se pochlubila novým přírůstkem do Falcosbírky, který našla pod vánočním stromečkem ;-)

 

Během našeho setkání přišla řeč také na únor roku 2011, jestli společně vyrazíme na nějakou Falcoakci do Vídně. Isolda je pro, jen vybrat nějakou pěknou akci, čas by si měla najít, ale jak se říká, kdo ví, co bude v únoru.. Helden to vidí kvůli spoustě práce trochu černěji, výlet na otočku ale nevyloučil. A tak už se všichni tři těšíme na Falca! Snad to klapne dle našich představ.

 

Všichni jsme usedli také k internetu a kochali se videy na Youtube.com. Obzvlášť Isolda si přišla na své. Jakmile totiž pustíte Isoldu k Falcovi na internetu, je k nezastavení :-)

 

Já jsem k nezastavení, když se na stole objeví nějaké dobroty, posuďte sami, co nakonec na stole s dobrotami zbylo :-D

 

Zbytek z hodování

 Moc toho z našich hodů nezbylo ;-)

 

Tak jako vždy vše krásné jednou končí, a tak se naplnil i čas naší příjemné povánoční Falcoparty u Falkenfluga, která byla výjimečná nejen účastí hned tří předních českých Falcofandů ;-) Další příjemný FALCO FAN MEETING skončil a těšíme se na další. Do té doby, třeba i s vámi, na Falcanou ;-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář