Jdi na obsah Jdi na menu
 


První Falcosraz v roce 2010

10. 2. 2010

První Falcosraz v roce 2010

 

 

 

 

Na první Falcosraz roku 2010 jsem se vydal netradičně autobusem. Možná se ale vzhledem k cenovému posunu některých vlakových služeb z autobusu stane tradice. Ale zpět k tomu podstatnému.

 

 

 

Hlavní náplní pátečního FALCO FAN MEETINGU byla vzájemná předávka několika vzácných DVD-Falcomateriálů, které zajisté potěší každého Falcofanouška. Poté jsme se od materiálních hodnot posunuli k těm (prozatím) duševním a začali probírat únorové Falcoakce. Zvážili jsme některé možné varianty a původní obrysy začaly nabírat reálný rozměr. Konečné rozhodnutí ještě však stále necháváme na později. Dalším tématem prvního letošního srazu byl samozřejmě jako vždy – Falco – a jeho okolí.

 

 

 

Falcosraz jsme si zpříjemnili drobným občerstvením v jedné červenožluté potvoře :-D Povídali jsme si opět o Falcofanoušcích u nás, a tak nás s Isoldou napadlo, že bychom mohli zavolat jednomu z nich – a tím byl Mirek ze severních Čech, s kterým jsem poseděl v prosinci v Ústí nad Labem. Po telefonu jsme ho oba pozdravili a mimo jiné se dozvěděli, že právě získal nové originální CD do své Falcosbírky, byl to Wiener Blut. Přes hluk v místním občerstvovacím zařízení jsem občas nerozuměl, a tak se snad Isolda dozvěděla více než já ;-)

 

 

 

První Falcosraz v Praze v roce 2010 se nadmíru vydařil a neplánovaně jsme ho zpestřili naším „telemostem“ ;-) Těšíme se na další setkání i na další vzácné přírůstky do Falcosbírek. Do té doby, třeba i s vámi, na Falcanou ;-)

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář