Jdi na obsah Jdi na menu
 


Smeke meets Falkenflug & návštěva Excalibur City

10. 7. 2009

Smeke meets Falkenflug & návštěva Excalibur City

 

 

 

            Velká výprava, pracovně nazvaná Smeke meets Falkenflug, začala po desáté hodině na okraji Brna, kde jsem Smekemu nejprve předal dárek od Heldena, plakát k filmu o Falcovi. Pak jsme osedlali auto a vyrazili směr Excalibur City.

            Po příjezdu jsme pořídili několik fotek a vypátrali jediné místo, kde se mohlo kapacitně odehrát Falcovo vystoupení. Avšak Falcovo muzeum zde samozřejmě nenajdete. Zakoupili jsme Excalibur drink, jeden jsem vzal kolegovi Heldenovi, který spolu při nejbližším setkání slavnostně vypijeme ;-) Poté jsme se vydali na oběd, kde jsme probírali svoje perly ve Falcosbírkách, jejich dostupnost či možnosti, jak rozvinout Falcoweby, tedy co plánujeme do budoucnosti na poli Falca. Prodiskutovali jsme vzácné Falcomateriály a nezůstalo jen u diskuze ;-) Také jsem se dozvěděl, které Falcovy songy hrají nejvíce slovenská rádia. Falco se objevil také ve slovenské verzi soutěže 5 proti 5.

            Odpoledne jsme vyrazili zpět do Brna, po cestě jsme pěkně nahlas poslouchali CD s Falcovými písničkami (Vienna Calling, Satellite to satellite, Helden von heute atd.) či navrhovali další případné Falcoakce. V Brně jsme došli na internet a prohlíželi zajímavosti z říše Falca, kdy jsem viděl spoustu nového, protože v posledních týdnech jsem byl dost vytížen a Falca nestíhal. Smeke mi ukázal svou novou perlu, singl Ganz Wien-That scene. Vskutku skvostný úlovek! Ano, právě jsem se inspiroval udělat pořádek ve své Falcosbírce a stvořit konečně pořádně seznam Falcomateriálů, který by se dal na podobných setkáních prezentovat.

            Než jsme se rozloučili, dostal jsem jako dárek nádherný zasklený plakát k Falcovu koncertu v Praze z roku 1991. Jeden exemplář taktéž pro kolegu Heldena, který mu s radostí při nejbližší schůzce předám.

            Akce Smeke meets Falkenflug byla mimořádně zajímavá, spojili jsme setkání s návštěvou dalšího významného Falcomísta. Sraz se více než vydařil a těším se na další Falcosetkání. Do té doby, třeba i s vámi, na Falcanou ;-)

 

 

Náhledy fotografií ze složky Smeke meets Falkenflug, Excalibur City

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář