Jdi na obsah Jdi na menu
 


Falcův singl Naked v českých hitparádách, Part II

4. 3. 2009

Falcův singl Naked v českých hitparádách, Part II

 

 

 

            Falco se objevil s písničkou Naked v roce 1996 v hitparádách několika rádií v Čechách. Představuji zde stanice, které se mi podařilo vypátrat. Nechybí samozřejmě ani umístění písničky. Vše doprovázím komentářem a porovnáním s písničkami, které v té době Falcovi konkurovaly. V druhé části opouštíme Ústecko z první části a podíváme se do hitparád na Jablonecku a na Kladensku.

 

 

 

 

Hitparáda diskotéky Reactor, Dolní Smržovka (kraj Liberecký)

 

 

Hitparáda diskotéky Reactor, Dolní Smržovka, 17.9.1996:

 

 

 

            V tomto období se Falcova písnička Naked objevuje v hitparádě na Jablonecku na 3. místě z 10 hlavních účastníků. Hitparádě v té době vévodí Masterboy a jeho Mr. Feeling. Druhá je Macarena od Los Del Rio. Falco za sebou zanechal např. Fugees s Killing me softly či Michaela Jacksona s They don´t care about us.

 

 

 

 

Hitparáda diskotéky Reactor, Dolní Smržovka, 24.9.1996:

 

 

 

            Falco obhájil 3. místo. Hitparádu vede Centory s Girl you know, před Falcem je ještě skupina Mr. President s I give you my heart. Skupina Los Del Rio se propadla až na 4. místo, Masterboy je dokonce pátý. Na 8. místě je No mercy s Where do you go. Poslední pozici obsadili čeští Maxim Turbulenc a jejich Sluníčko.

           

 

 

Hitparáda diskotéky Reactor, Dolní Smržovka, 1.10.1996:

 

 

 

Falco padá bohužel na 4. místo. Mr. President vede, následován Robertem Milesem s Childerns a třetí je Centory. Falco za sebou nechal Masterboye, Los Del Rio i No mercy.

 

 

 

 

Hitparáda diskotéky Reactor, Dolní Smržovka, 8.10.1996:

 

 

 

            Následující týden se Falco vrací na 3. příčku. Na 1. místě Fugees, druzí Los Del Rio. Za Falcem Centory či Michael Jackson.

 

 

 

 

Hitparáda diskotéky Reactor, Dolní Smržovka, 14.1.1997:

 

 

 

V lednu roku 1997 si Falco nadále udržuje čtvrtou pozici. První místo náleží skupině Mr. President, druhý je Robert Miles a třetí Centory. Daleko za Falcem skončily Los Del Rio či No mercy.

 

 

 

 

Hitparáda diskotéky Reactor, Dolní Smržovka, 28.1.1997:

 

 

 

Falco obsadil s Naked opět 4. příčku, což je na této stanici obvyklý výsledek. Hitparáda dopadla stejně jako v předchozím uvedeném období.

 

 

 

 

Hitparáda diskotéky Reactor, Dolní Smržovka, 3.4.1997:

 

 

 

Poslední Falcovu stopu v první desítce jsem objevil v dubnu. Bohužel je až na 5. pozici. Konkurence byla ale veliká. První místo obsadily Spice Girls s 2 become 1, druhá pozice patřila Faithless s Insomnií, třetí byl Scooter a Break it up, čtvrtý Daniel Animaty s Turn me up. Za Falcem se umístily Unique 2 s Break my stride, Madonna s Don´t cry for me Argentina či dokonce Metallica s Mama said.

 

 

 

 

Hitparáda rádia Relax 92,3 FM (kraj Středočeský)

 

 

 

Hitparáda rádia Relax 92,3 FM, 38. týden, 19.9.1996:

 

 

 

            V tomto období se mi Falca podařilo vypátrat v této hitparádě na Kladensku poprvé. Obsadil báječnou 2. pozici z 15 uváděných, první jsou Spice Girls s Wannabe, hned za Falcem pak Twenty 4 seven s We are the world, čtvrtý Mr. President s I give you my heart a pátá Tina Turner s Missing you.

 

 

Hitparáda rádia Relax 92,3 FM, 39. týden, 26.9.1996:

 

 

 

            Fantazie se stává skutečností! Falco kraluje hitparádě rádia Relax! Falcovi se klaní Twenty 4 seven, třetí je slavná Tina Turner, až čtvrté jsou minulé vítězky Spice Girls, pátý pod Falcem klečí Michael Jackson s písničkou Stranger in Moscow.

 

 

Hitparáda rádia Relax 92,3 FM, 40. týden, 3.10.1996:

 

 

 

            První místo se nezměnilo! Falco stále v hitparádě rádia Relax válí! Král je samozřejmě jen jeden ;-) Pod Falcem se ale pořadí pořádně zamíchalo. Na druhé místo se vyšvihlo seskupení 3T s Why, třetí jsou R.E.M., dále pak Tina Turner, páté místo patří Fugees s Ready or not, kteří se z pozice novinky nenápadně dostávají do popředí. Sedmý spí Michael Jackson. Spice Girls se dále propadají, tentokrát až na devátou příčku.

 

 

Hitparáda rádia Relax 92,3 FM, 41. týden, 10.10.1996:

 

 

 

            Čistý hattrick bohužel Falco nezavršil. Ale nevadí, 2. místo je také pěkné. Minule pátí Fugees slaví triumf. Falcovi šlape na paty Michael Jackson, čtvrté místo náleží 3T. Spice Girls živoří až na dvanáctém místě.

 

 

Hitparáda rádia Relax 92,3 FM, 42. týden, 17.10.1996:

 

 

 

            Falcův výsledek z tohoto týdne není určen slabším povahám. Falcova Naked se k lítosti všech Falcových fandů propadá z 2. místa až na 8. pozici. Na 1. místě hladově šilhá nedávno mdlý Michael Jackson, druhá je Donna Lewis s I love you always forever, třetí Fugees. Těsně před Falca se procpaly Spice Girls. Tímto propadákem uzavírám jinak úspěšné působení Falcovy Naked v hitparádě rádia Relax.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář