Jdi na obsah Jdi na menu
 


Falco – Poškodil jsem si ucho

18. 2. 2022

Falco – Poškodil jsem si ucho

 

Po Kommissarovi už jsi nevydal žádný pořádný hit a na dalším albu jsi pracoval docela dlouho. Mezitím přišly propadáky Junge Römer nebo tvůj duet s Désirée. Prožíval jsi z nich velkou frustraci?

No, neřekl bych, že to byly propadáky. Ostatně pár kusů těchto desek se prodalo. V porovnání s Kommissarem to ale stálo samozřejmě za hovno. Já si myslím, že každý umělec chce být úspěšný. Pokud se tak nestane, přirozeně se dostaví frustrace.

 

V minulosti jsi působil docela nepřístupně. Je to tvůj speciální trik, kterým chceš lovit holky?

Vůbec ne. To mi zůstalo ještě od Kommissara, ale myslím si, že už je po všem. Líbí se mi hezký a chytrý holky. Samozřejmě mě musí taky milovat. Nemyslím si, že je to extra těžký, abysme byli na stejný vlně. Mezi tou hromadou lásky bysme si měli s mojí ideální partnerkou i normálně povídat.

 

V levém uchu nosíš diamant. Děláš si srandu z Micka Jaggera nebo z kapely Mink de Ville?

Ne, to vůbec, jsou za tím osobní důvody. Pokud se pořádně podíváš na moje uši, tak si všimneš, že moje levý ucho vypadá jinak než to pravý. Je totiž poškozený, protože jsem někdy před pěti nebo šesti lety vylezl na bar a pak z něj spadnul. Při tom jsem si zlomil chrupavku v levým uchu. Od tý doby mám ucho jako Spock. To bych chtěl krátce zmínit, proto jsem si dal před rokem do ucha ten kamínek.

falco---ich-hab-mir-ein-ohr-gebrochen.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář