Jdi na obsah Jdi na menu
 


Falcova bejvalka Castaldi: „Jen jedna facka“

27. 3. 2012

Falcova bejvalka Castaldi: „Jen jedna facka“

 

16. březen 2012

Kdo byl Falco? Jeho bývalá přítelkyně Bea přináší odpověď. Představila novou biografickou knížku, rozpovídala se také v rozhovoru pro ÖSTERREICH.

 

„Musím tedy zemřít, abych žil?“ Také čtrnáct let po jeho smrtelné autonehodě (6. února 1998) mluví o Falcovi kdekdo. DVD „Superstar und Rockidol“ se dere v žebříčku na první místo. V populárním vídeňském „Coco klubu“ se koná v sobotu velký DJ-Falcofest. Navíc se objeví bývalá Falcova přítelkyně Beatrice Castaldi (37), která představuje v nové knize „Falco lebt“ intimní detaily plné drog, sexu a lásky. Pro ÖSTERREICH mluví o švarném milenci ukrytém za kultovní osobností.

 

ÖSTERREICH: Proč jste vydala knihu až teď, čtrnáct let po Falcově smrti?

Beatrice CASTALDI: Po rozchodu jsem se musela vyrovnat se dvěma opravdu těžkými událostmi. S nečekanou smrtí a se spoustou násilí. To jediné, co mě tehdy drželo při životě, byly myšlenky na mého Hanse a jeho hudbu. Tuhle knihu beru jako terapii.

 

ÖSTERREICH: Co by na tuhle knihu řekl Falco?

CASTALDI: Řekl by: „Puppi, Pulitzerovu cenu za to nedostaneš, ale mám radost, že jsem ti mohl pomoct.“ Však mi taky opravdu pomohl. V době, kdy jsem psala knihu, se mi totiž každou chvíli zjevoval ve snech.

 

ÖSTERREICH: Říkal Vám Puppi (panenka), Vy jemu Hamster (křeček) …

CASTALDI: Jednoho dne se přede mě postavil ve sportovních kalhotách, které měl vytažené až na hrudník, a řekl: „Jsem tvůj křeček.“ Mám také ještě mnoho milostných dopisů, kde se mi podepsal „S láskou, tvůj křeček“.

 

ÖSTERREICH: Vaše kniha překypuje intimními detaily – od orálního sexu až po to, že ho měl Falco „velkýho“ …

CASTALDI: Vždyť on ho měl fakt obrovskýho. Když mi bylo tehdy osmnáct, zdál se mi obrovskej. Když jsem srovnávala později, zařadila jsem ho také mezi ty největší.

 

ÖSTERREICH: Byl to jen sex, nebo přece jen láska?

CASTALDI: Byla to určitě láska. Také naše matky neustále režírovaly akce za našimi zády, abychom si k sobě našli cestu. Byl zosobněním muže s nefalšovaným charismatem. Však bych se do něj zase hned zamilovala.

 

ÖSTERREICH: Když Falco chlastal, platil často za násilníka …

CASTALDI: Dostala jsem jednou malou facku, ale násilník nebyl v žádném případě.

 

ÖSTERREICH: Jeho smrt je opředena mnoha záhadami …

CASTALDI: Když si člověk pohrává s osudem jako on, pak se to někdy musí stát. Sebevražda to ale jistojistě nebyla. Byla to blbá nehoda.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář