Jdi na obsah Jdi na menu
 


Falcův koksový byznys

19. 12. 2011

Falcův koksový byznys

 

Hans Hölzel se při svém comebacku pouští do nebezpečné hry. Otevřeně koketuje s drogami a jejich dealerstvím.

 

Hit obsadil 4. místo v hitparádě v Rakousku, 13. místo v Německu.

 

Ještě před čtyřmi měsíci byl Falco tak „out“ jako každá popstar, která dříve kralovala hitparádám po celém světě. Za dvanáct týdnů prodal 170 000 cédéček v Německu, 16 000 v Rakousku a obsadil v obou zemích přední místa v hitparádách. A důvod nečekaného úspěchu? Nebezpečná hra s drogou kokain. Pod pseudonymem „T-MA“ prezentuje Falco drogy se songem „Mutter, der Mann mit dem Koks ist da“.

 

Pro ilustraci část textu: „Použijme jeden jednoduchý recept, aby se z koksu stalo zase uhlí.“ V Německu se už o slovo hlásí první puritáni: „Falco navádí ke konzumaci drog!“ Hölzel: „Kdyby to tak bylo, museli by od vydání ,Jeanny´ ve Vídni pobíhat už jen vrahové dětí. Posluchači jsou dost inteligentní, než aby kvůli mojí písničce hned běželi k nejbližšímu dealerovi. Deska je pouhý byznys – je to spíš pečlivě naplánovaný kousek než umělecké dílo.“ Proslulý zpravodajský magazín „Der Spiegel“ už oživlou popstar odhalil.

 

Peníze za prodej bytu.

Falcova situace by se mohla snad v dobré obrátit také v oblasti financí. Jeho nemovitosti jsou zatíženy 15 miliony. Jeho byt ve vídeňském Hietzingu byl prodán za přibližně 13 milionů šilinků jednomu „muži, který pracoval s rakouskými umělci,“ pronesl nejasně Falcův právní zástupce. Hölzel: „Byt mi působil jen nepříjemnosti a bolesti hlavy. Nebydlel jsem tam ani den, byl celou dobu pronajatý.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Velké díky

Europa & Jeanny,20. 12. 2011 13:25

Moc děkujeme Isoldě za sehnání článku a Flugovi za překlad. Je to moc zajímavé :-) S pozdravem fanynka Jeanny a Europa :))