Jdi na obsah Jdi na menu
 


Premiéra a propagace filmu Falco - Verdammt, wir leben noch!

10. 11. 2008

Premiéra a propagace filmu „Falco - Verdammt, wir leben noch!“


 

Jak už bylo odtajněno, do českých kin konečně přijde film „Falco - Verdammt, wir leben noch!“ Tento snímek bude distribuován filmovou společností Atypfilm s.r.o. Jak jsem se dozvěděl od vedoucí programu Atypfilmu Markéty Okkez, před samotnou premiérou 13.11.2008 se bude konat tzv. slavnostní premiéra. Této slavnostní premiéry 12.11.2008 se zúčastní režisér filmu Thomas Roth a herecký představitel Falca Manuel Rubey. Konat se bude v kině Atlas v Praze.

 

S filmem souvisí i velká propagační akce, která se bude konat nejen v multikině Cinemacity, ale i na síti rádií KISS, Evropy 2 a na dalších rádiích (FM Plus, Černá Hora, Faktor, Vysočina, Magic, Haná, Orion aj.). Tato propagační kampaň s sebou přináší možnost vyhrát lístky na projekci a propagační předměty.

 

Po uvedení premiéry bude samozřejmě film pokračovat; a to ve velkém stylu, protože se bude konat tzv. „víkend s Falcem“. Ten se uskuteční 14. a 15. listopadu. Stručný program: karaoke Falcových hitů s možností vyhrát lístky do kina a nějaké dárečky k filmu atd....

 

Z rozhovoru s Markétou Okkez jsem zjistil, že film je takový rozporuplný. Někomu se líbí a někomu ne, má na to vliv hlavní herec, předělaná hudba, atd. „Amatérská kritika je kolikrát objektivnější než kritika profesionální, kritici často chválí filmy, které potom v kinech úspěch nemají a naopak. Takže názor ,obyčejných´ lidí je pro nás směrodatnější,“ řekla Markéta Okkez. A proto se tím budeme i na FW řídit a naše amatérská kritika přijde záhy.

 

K článku také přikládám 2 fotografie. Je to distribuční list k filmu od společnosti Atypfilm. Tento podobný text si můžete přečíst na http://www.atypfilm.cz/falco.htm

 

Za poskytnuté materiály a spolupráci děkuji vedoucí programu Markétě Okkez ze spol. Atypfilm s.r.o.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Film o Falcovi

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář