Jdi na obsah Jdi na menu
 


Falco Donauinsel (Anniversary edition)

2. 11. 2008

Falco Donauinsel (Anniversary edition)

 

Tohle DVD s CD v jednom balení vyšlo 5.9.2008. U příležitosti patnáctého výročí koncertu se představuje druhá verze Donauinselu, který vyšel už v roce 2004.

 

A čím se tohle DVD s koncertem liší od toho předchozího? Nabízí záběry několika kamer naráz, jako to je u DVD Falco Symphonic. Chybí bonus Stadthalle Wien, ale jako bonus tu je píseň Nachtflug v živém podání dnes již zesnulého Hansiho Langa. Ten zpíval Nachtflug na oslavě Falcových padesátin v U4 klubu v únoru 2007, kde náš FW TEAM samozřejmě nemohl chybět.

 

Dalším bonusem jsou záběry z Falcovy koncertové tour z let 1993/1994 a vzpomínky členů Falcovy kapely. Mně se nejvíc líbí, když Falco na jednom koncertu zakřičel, ať sundají ochranné zdi a ať jde publikum k němu na pódium. Tak se také stalo a milá kapela byla zavalena davem, byli z toho hodně překvapení a jen stěží mohli hrát.

 

Součástí balení je i CD z tohoto koncertu, je téměř stejné jako CD z roku 2004, jen časové členění písní je maličko upraveno.

 

Vizuální podoba kompletu se mi taky líbí, obal je uvnitř krásně stříbrný s nádhernými obrázky Falca. Jen booklet mi přijde trochu chudý.

 

Už se těšíme na další DVD z dílny Thomase Rabitsche ;-)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář