Jdi na obsah Jdi na menu
 


FAQ

12. 8. 2010

FAQ

 

 

 

1. „Nejde mi vložit komentář pod váš příspěvek, co s tím?“

a/ Podívejte se, zda není příliš dlouhý „Nadpis“ komentáře. Komentář s příliš dlouhým nadpisem nelze vložit. To se vám tam i napíše, je to ale špatně vidět. Zestručněte tedy nadpis svého komentáře a vložte jej znovu.

 

b/ Uživatelům, kteří vkládali vulgární a nemístné komentáře, byla možnost vkládat komentáře zablokována. Současný počet blokovaných uživatelů: 1.

 

 

 

2. „Kdy přidáte vaše další překlady, jak dlouho trvá jeden překlad?“

Kvalitní překlady jsou velice obtížná věc, proto i jejich kvalitní zpracování si vyžádá pro někoho dost dlouhou dobu. Buďte proto prosím trpěliví, každý překlad trvá jinak dlouho, záleží na obtížnosti a na rozsahu textu.

 

 

 

3. „Proč nejsou některé příspěvky do Návštěvní knihy přidány?“

Přidáváme téměř všechny příspěvky. Do NK se nedostanou příspěvky, které jsou zcela mimo téma, vulgární příspěvky, hrubě urážlivé, pomlouvačné či výhrůžné příspěvky. Do NK rovněž nepatří tapetování – neustálé vkládání stejných příspěvků.

 

 

 

V poslední době se rozšířil fenomén trapně vkládat nemístné příspěvky z adres lidí, kteří vždy měli zájem o Falca a jsou opravdovými Falcofanoušky. Takové nehoráznosti samozřejmě nemůžeme tolerovat. Rozkazování FW TEAMU či vzkazy typu „JEJEJE“ nejsou opravdu přínosem pro nikoho, ani žádnou vzpomínkou na Falca či jeho uctění. Po bleskové poradě FW TEAMU jsme se rozhodli této osobě již neumožnit psát do NK, čímž nastalou situaci uzavíráme a s podobnými extempore již nehodláme ztrácet čas.

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář