Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výroční zpráva za rok 2014

4. 2. 2015

Výroční zpráva za rok 2014

 

Zásadní událost loňského roku se odehrála v dubnu 2014, který se do srdcí Falcových fanoušků zapsal po delší době znovu černým písmem. Zemřela totiž Falcova matka Maria Hölzel. V únoru samozřejmě nechyběly akce v rakouské Vídni. Na webu se mi tentokrát z časových důvodů příliš zapracovat nepodařilo, což je k zamyšlení.

 

Nyní si postupně projdeme ty nejvýznamnější události roku 2014 a na závěr představíme své nejzásadnější plány pro rok 2015.

 

V neděli 26.01.2014 oslavily stránky FW už šesté narozeniny.

 

Únor, měsíc Falca, přinesl na naše stránky překlad druhé části velice dlouhého článku „Takový byl Hans“. Poděkování za zprostředkování originálu patří opět Falcově fanynce Europě.

 

Jako tradičně jsem v únoru vyrazil do Vídně na Falcoparty, tentokrát 6. února do U4 klubu na FALCO 2014 – Save the Date. Tam vyrazil také přední slovenský fanoušek Smeke.

 

V polovině března jsem ve FOTOGALERII aktualizoval sekci Falcův hrob ve Vídni. Od července 2011 přibyly další čtyři návštěvy, tak jsem doplnil vše až do února 2014. Ve stejné době jsem trochu vylepšil design úvodní strany.

 

V úterý 15.04.2014 zachvátila Falcovy fanoušky smutná zpráva. V noci na pondělí zemřela v nedožitých 88 letech Falcova matka Maria Hölzel.

 

V druhé polovině dubna jsme si připomněli páté výročí založení Klubu přátel zpěváka Falca (KPZF), skromného spolku pro největší Falcovy fanoušky v České republice, který je aktivní od 22.04.2009.

 

Falco Tribute Band vystoupil 22.08.2014 v zámecké zahradě ve Valticích v rámci festivalu Víno bez hranic.

 

Ve dnech 14. a 15. října proběhla v Berlíně muzikálová revue Falco meets Mercury.

 

V průběhu celého roku 2014 jsem znovu pilně obohacoval svou FALCOSBÍRKU. Tentokrát jsem se hodně zaměřil na články z novin a plakáty. Také musím zmínit dvě velké vzácnosti. Konečně jsem si opatřil kultovní a velice vzácnou knihu Falco Privacy. Dále Falcovo Popstar Album, knížečku asi o 66 stranách plnou parádních barevných fotek.

 

 

Nyní ve stručnosti představíme nejvýznamnější Falcoplány pro rok 2015:

 

Nadále plánujeme další překlady, které se týkají Falca: články, texty písní, projekt Claudia.

 

Nezapomeneme ani doplňovat své Falcosbírky, hlavně o vzácné články z novin a o vinyly.

 

Plánujeme účast na některé zahraniční únorové Falcoakci.

 

 

Doufáme, že jsme na nic podstatného na poli Falca nezapomněli. Tímto rok 2014 uzavíráme a doufáme, že v roce 2015 najdeme víc času na obohacování webu. Do té doby, třeba i s vámi, na Falcanou ;-)

 

Váš FW TEAM

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář