Jdi na obsah Jdi na menu
 


Draží se originály Falcových zápisků

Draží se originály Falcových zápisků

 

            Vídeňská aukční síň Dorotheum draží originální Falcovy zápisky. Soubor textů má 108 stran a je ve vcelku dobrém stavu. Vyvolávací cena materiálů je 15 000 eur. Takže pokud někdo máte navíc aspoň půl milionu korun, můžete se jít o Falca ucházet. Aukce proběhne v pátek 10. prosince 2010 v 16:00. Falcovy zápisky si lze prohlédnout v průběhu týdne před aukcí.

 

            Většina poznámek spadá do období mezi deskami Einzelhaft a Junge Römer. Rukopis obsahuje drobné Falcovy myšlenky, dále také klasické Falcovy hrátky s němčinou či citáty. Zřejmě nejzajímavější součástí zůstává pro Falcovy fanoušky fakt, že se zde nacházejí také různé textové návrhy k písním z alba Junge Römer.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zase děkuji :-D

Naked Europa,1. 12. 2010 20:22

No tak já ať dělám co dělám,vždy jsem pochválena :D Jak já to jen dělám..? :-) Jsem prostě Königin von Falco Webs :D Ale také je zajímavé,že to bylo v sedm hodin a byla jsem 7000 návštěvníkem této stránky,moje nej číslo je totiž 7 :D

Balík

Josef Falkenflug,29. 11. 2010 15:37

Bohužel takový balík na to zatím nemám :-D Přidávám se k tvému názoru, že do Falcova muzea by to byl pěkný materiál. Když jsme u těch přání, přidávám ještě jedno. Podle statistik návštěv TOPLIST.cz jsi právě dnes ráno v 7:02 byla 7000. návštěvou historie FW. Gratuluji :-) Sice tahle statistika návštěvnosti není úplně přesná, ale i tak ;-)

A ještě poděkování ;-)

Naked Europa,29. 11. 2010 7:15

Jo a ještě děkuji za to přání tady na webu ;-) Takhle mi nikdo ještě k svátku nepopřál :D

Ten balík prachů bude opravdu potřeba :-)

Naked Europa,29. 11. 2010 7:14

No,tim balíkem peněz,co jsi říkal na úvod, jsem myslela,že to bude tak maximálně 5000 eur. Ale 15 000,jsem opravdu nečekala :-). Ale zase na druhou stranu,jsou to vlastnoruční výtvory nejlepšího zpěváka na světě :-) Ale taky si myslím,že je to docela blbý prodávat mistrova díla. Kdyby to radši nechali na to slíbené muzeum...Co kdyby se náhodou někdy udělalo...to by jim tam určitě chybělo.